SFO-CPH på knappt 10h och två stolar

Nu är jag hemma igen! Å jag kom med blixtens hastighet. Vinden var med oss hela vägen från San Francisco och vi landade 40 minuter innan utsatt tid. Det innebär att jag snudd på var hemma i bostaden när planet skulle ha landat.

nyhet_150929_1

Bilden är tagen från parkeringen framför entrén till Coit Tower. Bakom flaggan skymtar Alcatraz. San Francisco är coolt!

Plus var också att jag fick två stolar för mig själv! När jag skulle checka-in på flighten via Internet såg jag att det fanns två stolar lediga längst bak och tänkte att det nog inte är någon som väljer att sitta längst bak och mycket riktigt – det var det inte, så jag kunde breda ut mig. Strategiskt tänkande. När maten var kommen och uppäten hade det gått två timmar och då drog jag ner ögonbindeln och sedan lyckades jag sova tills 2,5 timmar återstod. Det var väl ingen djupsömn direkt, men det var sömn.

Väl hemma slängde jag mig över mina ett hundra jobbmail och fyra timmar senare stod resväskan fortfarande ouppackad, men nu är jag nästan klar med den också. Ätit har jag dock inte gjort och på planet blev det inte mycket så nu MÅSTE jag få lite i magen.

Igår var jag på Coit Tower och det kommer bilder därifrån senare i veckan – inte i morgon, då har jag kurs i spanska, och troligen inte på torsdag eller fredag heller, men under helgen ska jag se till att få lite tid över att knyta ihop resan.

Tack till dig som följde med ända hit – men surfa som sagt in här senare i veckan också så att du inte missar Coit!